Ketvirtadienis, 2024 m. kovo 28 d., 19:31
+370 310 51 080
Titulinis Svetainės medis El. paštas
Piešinių konkursas „Aš ir mano šeima“

Šiais metais Tarptautinę šeimos dieną Varėnos socialinių paslaugų centras kviečia paminėti kūrybiškiau – piešiniais pristatyti savo šeimą, todėl šiai dienai paminėti skelbia vaikų piešinių konkursą tema „Aš ir mano šeima“, kuriame kviečia dalyvauti visus miesto, darželio ir mokyklų vaikus. Konkurse kviečiame aktyviai dalyvauti ir Varėnos rajono vaikus bei moksleivius.

Kiekvienas savo šeimą supranta ir mato skirtingai. Vieniems šeima – tėvai ir vaikai, kitiems – vaikai, tėvai, seneliai, tetos, dėdės, net naminiai gyvūnai. O kaip mūsų vaikai apibūdina savo šeimą? Ką jie žino apie ją?

Konkurso dalyviams tereikia ant balto A4 formato lapo nupiešti savo šeimą. Galima piešti įvairiomis piešimo priemonėmis: pieštukais, kreidelėmis, vandeniniais dažais.

Piešinius prašome atnešti į Varėnos Socialinių paslaugų centrą, M. K. Čiurlionio g. 61A – II aukštas 17 kab., arba mokyklos, darželio, seniūnijos atstovams. Taip pat galima atsiųsti paštu M. K. Čiurlionio g. 61 A, Varėna. Viename voke gali būti ir vieno vaiko, ir visos grupės ar klasės darbeliai, o kiekvieno piešinio kitoje pusėje būtina užrašyti autoriaus vardą, pavardę, amžius, klasę, grupę, mokyklos ar darželio pavadinimą.

Konkursas prasidės balandžio 30 dieną ir tęsis iki gegužės 11 dienos. Vaikų piešiniai bus nufotografuojami ir suskirstomi pagal amžiaus grupes, o gegužės 11 dieną paskelbti Socialinių paslaugų centro Facebook puslapyje. Po piešinių paskelbimo nuo gegužės 11 dienos iki gegužės 17 dienos, visi norintys galės balsuoti už jiems labiausiai patikusius piešinius paspaudę patinka („like“) ant paskelbtos nuotraukos. Laimės trys daugiausiai, „like“ paspaudimų sulaukę piešiniai. Laimėtojus paskelbsime gegužės 18 dieną Facebook puslapyje ir svetainėje. Nugalėtojai bus apdovanoti ir paskatinti dovanomis Šeimos šventės metu.

Kontaktai konkurso dalyviams:  Socialinių paslaugų centras Lina Kvitkauskienė, tel. (8679) 216 90




Komentarai:
Vardas
El. paštas
Saugos kodas

Naujienų prenumerata

El. paštas:

Kontaktai

Varėnos socialinių paslaugų centras
Įstaigos kodas: 301792843
Adresas: M. K. Čiurlionio g. 61A, Varėna
Tel. / faks. +370 310 51 080
El. paštas info@varenosspc.lt

Darbo laikas

I-IV:         8.00–17.00
V:            8.00–15.45
Pietūs: 12.00–12.45

© 2021 Varėnos socialinių paslaugų centras