Ketvirtadienis, 2024 m. kovo 28 d., 10:18
+370 310 51 080
Titulinis Svetainės medis El. paštas
Šeimos šventė 2017

Gegužės mėnesį, minint tarptautinę šeimų dieną, visoje Lietuvoje vyksta renginiai ir koncertai skirti šeimoms. Jau antrus metus Varėnos socialinių paslaugų centro darbuotojai kviečia Varėnos rajono savivaldybės visuomenės narius susiburti šia proga. Šeimos šventė – galimybė pabendrauti, išbandyti jėgas edukaciniuose užsiėmimuose, pasiklausyti koncerto, pasinaudoti siūlomomis atrakcijomis, bei turiningai praleisti laiką gražioje aplinkoje po atviru dangumi.

Šeimos šventę iškilmingai atidarė Varėnos socialinių paslaugų centro direktorė Dovilė Barčiukienė. Ji pasveikino visus susirinkusius į antrus metus organizuojamą Šeimos šventę, linkėdama, kad tai taptų gražia kasmetine tradicija. Pasidžiaugė puikiu oru, palinkėjo visiems susirinkusiems dalintis meile, gerumu, artumu ir šypsenomis. 

Gražia idėja, kasmet suburti šeimas, vaikus, jaunimą ir kitus visuomenės narius į Šeimos šventę, pasidžiaugė Varėnos rajono savivaldybės meras Algis Kašėta.

Varėnos rajono savivaldybės mero pavaduotojas Giedrius Samulevičius, linkėdamas visiems gražių akimirkų, pažymėjo, kad šiemet susirinko žymiai gausesnis būrys šventės svečių. 

Varėnos kompleksinių paslaugų šeimai projekto koordinatorė Dalia Kuodytė pakvietė šeimas, susidūrusias su sunkumais, kreiptis dėl reikalingos pagalbos. Projekte dirbantys specialistai konsultuoja, teikia informaciją telefonu apie rajone teikiamas paslaugas ir vykdomas programas, nukreipia asmenis į tikslines grupes ir į individualias specialisto konsultacijas, organizuoja informacines iniciatyvas. Teikiamos individualios ir grupinės psichologo bei socialinio darbuotojo konsultacijos. 

Gražių žodžių šeimoms ir visiems susirinkusiems negailėjo Varėnos Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčios klebonas kun. Justinas Aleknavičius.

Muzikinį koncertą susirinkusiems dovanojo Varėnos Jadvygos Čiurlionytės muzikos mokyklos auklėtiniai, ,,Pasakos” lopšelio - darželio vaikučiai, ,,Žilvičio” lopšelio - darželio vaikai, jaunoji smuikininkė Justė Stramkauskaitė, ne vieną pop kūrinį atliko jaunoji solistė Gabrielė Antulytė.


Kiemo teritorijoje susirinkusieji mėgavosi žaidimais ir kitomis pramogomis: vyko rankdarbių iš šiaudų mokymai, kuriuos organizavo floristikos meistrė Eugenija Bakšienė, medžio drožybos mokymai su drožybos pedagogu, skulptoriumi Algirdu Juškevičiumi, molio dirbinių, pagamintų užsiėmimuose su mokytoju Vidu Savilioniu, paroda, ilgiausio „Vienybės“ piešinio kūrimas, Varėnos muzikos ir dailės mokyklos moksleivių piešinių paroda, Jaunųjų šaulių užsiėmimai, muilo burbulų pūtimas, šokinėjimas ant batuto, estafečių varžybos.


Dėkojame renginio vedėjoms Akvilei Gecevičiūtei ir Gabrielei Antulytei. Už šventės akimirkų fiksavimą dėkojame fotografui Giedriui Navioniui. 

Visus Šeimos šventės koncerto ir užsiėmimų organizavimo dalyvius Centro direktorė Dovilė Barčiukienė apdovanojo padėkomis. 


Iki susitikimo Šeimos šventėje ateinančiais metais!























Žiūrėti nuotraukų galeriją:


Komentarai:
Vardas
El. paštas
Saugos kodas

Naujienų prenumerata

El. paštas:

Kontaktai

Varėnos socialinių paslaugų centras
Įstaigos kodas: 301792843
Adresas: M. K. Čiurlionio g. 61A, Varėna
Tel. / faks. +370 310 51 080
El. paštas info@varenosspc.lt

Darbo laikas

I-IV:         8.00–17.00
V:            8.00–15.45
Pietūs: 12.00–12.45

© 2021 Varėnos socialinių paslaugų centras