Ketvirtadienis, 2024 m. kovo 28 d., 22:26
+370 310 51 080
Titulinis Svetainės medis El. paštas
Sušildykim mažųjų pėdutes

Coliukai, mažučiai, kruopytės, vabalėliai, gumulėliai. Taip, savo per anksti gimusius mažylius vadina tėveliai, melsdami tik vieno – sveikatos ir stiprybės savo mažiems žmogučiams.

2017 m. gruodžio 19 dieną, dėka gerų Varėnos krašto žmonių, prisijungusių prie gražios iniciatyvos „Sušildykim pačius mažiausius Lietuvos gyventojus“ ir kartu pasidalinusių šiluma, kurios labiausiai reikia – mažiausiems Lietuvos kovotojams  ankstukams, visi numegsti drabužėliai buvo padovanoti Vilniaus Santaros intensyvios terapijos ir anesteziologijos centrui.

Tylu, ramu, šilta, daug personalo meilės, dėmesio ir begalinio rūpesčio, švarios patalpos su stiklinėmis pertvaromis – taip atrodo gyvenimas ten.

Matant specialiuose lizdeliuose“, mažą kūnelį, plonas rankytes ir kojytes, peršviečiamą odelę, svoris vos 500 ir to dar nėra, apkarstytas įvairiais laideliais ir aplinkui pypsint įvairiems aparatams. Pabandykime įsivaizduoti, kad kalbame apie mažutį žmogutį ir savo akimis nemačius sunku įsivaizduoti.

O, mes, Socialinių paslaugų centro iniciatyvos organizatoriai, visų vardu dėkojame prisijungusiems ir už numegztus drabužėlius, palaikymą, supratimą, bendradarbiavimą,  asmeniškai norime padėkoti Varėnos Socialinių paslaugų centro senjorų užimtumo grupei, centro dienos užimtumo grupės auklėtojai Ingridai Kazlauskienei, Gudžių kaimo bendruomenės moterims, gydytojai - kardiologei Jovitai Samauskienei, Varėnos specialiosios mokyklos direktorei Aušrelei Armaitienei ir Varėnos socialinių paslaugų centro savanorei Vitai Vasiliauskienei.

Mielosios, sveikiname  su artėjančiomis Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais Metais kiekvieną iš Jūsų, Jūsų šeimas ir artimuosius. Linkim geresnių artėjančių metų, sveikatos, šilumos, ramybės ir vilties, jaukumo namuose. Lai šios Šv. Kalėdos įneša į Jūsų gyvenimą daugiau šviesos, geros nuotaikos ir spalvų.

 

Su meile, organizatoriai ;)


  

Komentarai:
Vardas
El. paštas
Saugos kodas

Naujienų prenumerata

El. paštas:

Kontaktai

Varėnos socialinių paslaugų centras
Įstaigos kodas: 301792843
Adresas: M. K. Čiurlionio g. 61A, Varėna
Tel. / faks. +370 310 51 080
El. paštas info@varenosspc.lt

Darbo laikas

I-IV:         8.00–17.00
V:            8.00–15.45
Pietūs: 12.00–12.45

© 2021 Varėnos socialinių paslaugų centras